Magazin online de țesături tradiționale românești
TERMENI
tesaturidelabunica.ro este o platformă de comerț electronic aflată în administrarea SC ETNOCULTURA SRL.
SC ETNOCULTURA SRL are sediul principal în str. George Coșbuc, nr. 70, Pitești, jud. Argeș și este înregistrată la Recom cu nr.J3/1603/2019, cod unic de înregistrare RO41212930. Prin termenul "Utilizatorul" înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul tesaturidelabunica.ro, indiferent de motiv iar prin termenul de "Membru" înțelegem toate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul tesaturidelabunica.ro, înregistrându-se pe baza adresei poștale, CNP-ului sau CUI-ului și adresei de email.
 
UTILIZARE
Acest contract se aplică site-ului tesaturidelabunica.ro, produselor, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul tesaturidelabunica.ro, produsele,serviciile și conținutul acestuia vă sunt oferite condiționat de acceptarea dvs. fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract.
Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați "Condițiile de utilizare". Administratorul site-ului, respectiv SC ETNOCULTURA SRL, poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului tesaturidelabunica.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.
 
CONȚINUT
SC ETNOCULTURA SRL face eforturi constante pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Uneori însă, acestea pot conține inadvertențe: unele specificații, descrieri sau prețuri pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de tipărire.
Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.
Toate informațiile conținute sunt proprietatea exclusivă a SC ETNOCULTURA SRL.
 
ÎNREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul tesaturidelabunica.ro, va obligați să:
a) furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului;
b) mențineți și actualizați datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.
Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați SC ETNOCULTURA SRL în legătură cu orice utilizare neautorizată a parolei și a înregistrării dumneavoastră. Sunteți de acord să folosiți butonul de ieșire din contul dvs ("logout") când doriți să părăsiți site-ul. SC ETNOCULTURA SRL nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi de către dvs.
 
LITIGII
Orice litigiu apărut între clienți și noi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Pitești,jud.Argeș, România.
 
DISPOZIȚII FINALE
SC ETNOCULTURA SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului tesaturidelabunica.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri, vă așteptăm cu un mesaj la adresa de email etnocultura.ro@gmail.com.